Lētā paniņu kūka

Sastāvdaļas

  • 0.5 l paniņu
  • 200 g cukura
  • 50 g sabrūnināta cukura
  • 500 g kviešu miltu
  • Pusēd.k. sodas

Pagatavošana

1 min.
  1. Paniņas kopā ar cukuru uzvāra, tad pielej sabrūnināto cukuru un visu atdzesē.
  2. Pēc tam maisījumā iekuļ sodu un izsijātus miltus.
  3. Mīklu lej apmēram pirksta biezumā kārtā ietaukotā pannā un cep mērenā krāsnī spilgti brūnu.
  4. Gatavu sagriež slīpos gabaliņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi