Damu vakara torte

2006. gada 9. maijs
Foto: agnese mikkonen
Pagatavošana
40 min
1. Olas sakul ar cukuru.
2. Maza blodina sajauc 1,5 dl miltu ar cepamo pulveri un vanilin cukuru.
3. kad kartigi samaisits,tad iemaisa sakultajas olas.
4. pec tam turpat iemaisa atlikusos miltus(3dl), margarinu un pienu.visu kartigi samaisa.
5. Cepepanna izklaj cepamo papiru.nedaudz uzloka uz auksu cepama papira malas.
6. Cep cepeskrasni 200 gradu temperatura 20-30 minutes.
7. Iznem no cepeskrasns un lauj nedaudz atdzist.
8. Tad taisa garnejumu.Traucina sajauc pudercukuru ar kakao un kartigi izmaisa lai nav kunkuli.Kad viss izmaisits tad pievieno margarinu un kafiju.
9. kafiju lej tik daudz lai sanaktu viendabiga masa.
10. Ar naza palidzibu masu uzziez uz izceptas tortes.
Uz augšu