Vistas un darzenu sautejums

Sastāvdaļas

  • - apmeram 400g vistas filejas
  • - 1ed.k.ellas
  • - neliels kabacis
  • - 1 dzeltena un 1 zala paprika
  • - 2 kiploka daivinas
  • - 400g konservetu tomatu( sava sula)
  • - 1 tejk.sals
  • - ¼ tejk.maltu melno piparu
  • - 50g udens
  • - 2 ed.k.svaiga citrona sulas

Pagatavošana

20 min.
  1. Fileju sagriez mazas sloksnites.
  2. Katla vai panna ar aukstam malam uzkarse ellu.
  3. Vistas sloksnites cep apmeram 5 minutes.
  4. Noskalo papriku un kabaci.Kabaci nomizo,paprikai iztira seklas.Darzenus sagriez sloksnites.
  5. Darzenus pievieno galai un turpina cept dazas minutes.Tad pievieno sasmalcinatu kiploku.
  6. Viam pievieno sagriestus tomatus,sali,piparus,udeni un citrona sulu.
  7. Uz lenas uguns saute apmeram 10 minutes.
  8. Pasniedz ar risiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi