Augļu vai ogu kvass

Sastāvdaļas

  • 350 -400 g augļu vai ogu sulas (ābolu,dzērveņu,jāņogu u.c.)
  • 600 g ūdens
  • 85 g cukura
  • 10 g rauga

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdeni ar cukuru uzvāra, pielej sulu, atdzesē līdz 20-25 C temperatūrai.
  2. Tad pieliek atšķaidītu raugu un siltā vietā raudzē 6-8 stundas.
  3. Pēc tam atdzesē un pasniedz vai pilda pudelēs un uzglabā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi