Zemeņu salas

Sastāvdaļas

  • 500 g zemeņu
  • 4 olu baltumi
  • 4 ēd. k. pūdercukura
  • Vanilīns

Pagatavošana

20 min.
  1. Sliktākām zemenēm uzlej 1 litru ūdeni savāra, izkāš.
  2. Pievieno pēc garšas cukuru, mazliet citronskābes, 1 ēd. k. ūdens izšķīdinātus kartupeļu miltus, uzvāra un pieber pārējās ogas.
  3. Saputo olu baltumus. Ar karoti, liek vērdošā ūdenī un karsē 3 minūtes.
  4. Pēc tam salas saliek porciju traukos.
    P.S. Olu baltumus var aizstāt ar saldējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi