Ābolu krēms ar ievārījumu

Sastāvdaļas

  • 6 āboli
  • 250 g smalkā cukura
  • 2 ēd.k. zemeņu vai aveņu ievārījuma
  • 2 olu baltumi
  • 1 citrons

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomazgā, uzliek uz cepešpannas, pielej mazliet ūdens un cep cepeškrāsnī, līdz āboli gatavi, tad izberž caur sietu.
  2. Zemeņu vai aveņu ievārījumu samaisa ar cukuru un ābolu biezeni, iecilā saputotus olu baltumus, pielej citronu sulu un maisījumu sakuļ, līdz rodās putaina masa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi