Rupjmaizes un ābolu sacepums

Sastāvdaļas

  • 500 g sacietējusi rupjmaize
  • 500 g "Antonovkas"āboļu
  • 125 g sviesta
  • 120 g cukura
  • 250 g piena
  • 1 ola
  • 2 ēd.k. cukura sīrupā savārīta apelsīnu miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjmaizes nogriež garozu, bet mīkstumu sarīvē uz smalkās rīves, samaisa ar daļu cukura un sasmalcinātām apelsīnu miziņām.
  2. Nomizotus ābolus sagriež plānās šķēlītēs, pievieno atlikušo cukuru.
  3. Ar sviestu ieziestā veidnē liek kārtām rupjmaizi, ābolu šķēlītes un rupjmaizi, uz katras kārtas liek sviesta piciņas.
  4. Pēc tam pārlej ar pienu un olu maisījumu.
  5. Cep cepeškrāsnī vidējā temperatūrā 40 - 50 minūtes.
  6. Vispirms 25 minūtes cep aizvākotā veidnē, pēc tam vāku noņem.
  7. Sacepumu pasniedz ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi