Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rupjmaizes un ābolu sacepums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g sacietējusi rupjmaize
  • 500 g "Antonovkas"āboļu
  • 125 g sviesta
  • 120 g cukura
  • 250 g piena
  • 1 ola
  • 2 ēd.k. cukura sīrupā savārīta apelsīnu miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Rupjmaizes nogriež garozu, bet mīkstumu sarīvē uz smalkās rīves, samaisa ar daļu cukura un sasmalcinātām apelsīnu miziņām.
  2. Nomizotus ābolus sagriež plānās šķēlītēs, pievieno atlikušo cukuru.
  3. Ar sviestu ieziestā veidnē liek kārtām rupjmaizi, ābolu šķēlītes un rupjmaizi, uz katras kārtas liek sviesta piciņas.
  4. Pēc tam pārlej ar pienu un olu maisījumu.
  5. Cep cepeškrāsnī vidējā temperatūrā 40 - 50 minūtes.
  6. Vispirms 25 minūtes cep aizvākotā veidnē, pēc tam vāku noņem.
  7. Sacepumu pasniedz ar pienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mandeļu kēksiņi

Mandeļu kēksiņi

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas