Āboli plīvurā

Sastāvdaļas

  • 10 gab. āboli
  • 1 gl. cukura
  • Kanēlis
  • Ievārījums
  • Rieksti
  • 1 gl. salds krējums
  • 4 olas
  • 1 ēd.k. milti
  • 1 ēd.k. cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem izņem serdi, nomizo, cukurūdenī nadaudz pavāra.
  2. Atdzisušiem āboliem vidiņus piepilda ar ievārījumu (brūkleņu), pārkaisa ar kanēli un cukuru.
  3. Pārlej ar masu, ko pagatavo,: saldo krējumu sajauc ar olu dzeltenumiem, miltiem un cukuru, iecilājot saputotus olu baltumus.
  4. Pārlietus ābolus pārkaisa ar sīki sagrieztiem riekstiem, ko cepeškrāsnī kaltē 15 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi