Karamelizētas auzu pārslas

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslas
  • 100 g sviets
  • 200 g cukurs
  • 50 g rieksti

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru uz pannas karsē gaiši brūnus.
  2. Tad pieber auzu pārslas, sasmalcinātus riekstu kodolus un maisot karsē.
  3. Pēc tam masu liek uz lēzena trauka vai pergamenta, kas pārziests ar sviestu un ar nazi nolīdzina 1 cm biezā plākserē.
  4. Kad masa atdzisusi, sāk sabiezēt ( apmēram pēc 10-15 min.), tad to sagriež četrstūrainos gabaliņos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi