Komentāri par: Vaniļas krēms

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 2016. gada 27. aprīlis 12:40
10 g želatīna pievieno nedaudz auksta ūdens, atstāj uzbriest. Kad uzbriedis, kausē karstā ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī. Tad pievieno vajadzīgajiem produktiem :)
kate 2016. gada 25. aprīlis 15:33
Kā jāsagatavo želantīns?!?
ise 2015. gada 10. janvāris 13:18
bubertam jāmeklē vaniļas mērce,nevis krēms.Krēmam ir jābūt biezam,šķidra ir mērce.
Ksenija 2014. gada 27. septembris 18:15
Labs krēms :)
Līga 2014. gada 11. janvāris 19:19
Ko nozīmē paciņa vanilīna cukura? Tas ir cik g?
Krista 2013. gada 29. oktobris 11:48
Ideāls krēms, ļoti ļoti garšīgs
linda gertke 2009. gada 26. jūnijs 16:06
bet sis jau sanak biezs, bet man vajag vaniljas kremu prieks buberta
Veronika Luiga 2009. gada 20. jūnijs 11:30
Mmmmmmmm, cik garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti

Jaunākās receptes