Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Vaniļas krēms

Vaniļas krēms

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1/2 glāze/s piena
  • 2 olas
  • 1 tējk. kviešu miltus
  • 4 ēd. k. cukura
  • 1 pac. vanilīna cukura
  • 1 glāze/s saldā krējuma
  • 1 tējk. ar kaudzīti želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Olas dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno kviešu miltus, maisot tievā strūkliņā pielej karstu pienu.
  2. Katlu ieliek ūdens peldē (var likt arī uz gāzes liesmas retinātāju) un maisot karsē, neļauj masai uzvārīties, līdz tā iegūst biezā krējuma konsistenci.
  3. Pieliek, sagatavotu želantīnu un vaniļas cukuru.
  4. Atdzesētu maisījumu pievieno saputotam krējumam.

    Lai labi garšo!
    Atdzesētu maisījumu pievieno saputotam krējumam.

Lai labi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas