Rupjmaizes un ābolu pudiņš

Sastāvdaļas

  • Rudzu maize
  • Taukvielas - veidnes ieziešanai
  • Āboli
  • Sviests
  • Olas
  • Piens

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvē nobriedušu rudzu maizi un ieber taukotā veidnē, vai emaljeta bļodā.
  2. Uz rīvmaizes liek sagrieztas ābolu šķēlītes, uz āboliem uzkaisa cukuru, un uzliek sviesta piciņas.'
  3. Šādas kārtas var būt vairākas, tās nosedz ar ābolu šķēlēm.
  4. Visu pārlej ar olu un piena maisījumu un cep cepeškrāsnī.
  5. Ēd, piedzerot pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi