Rabarberu un rupjmaizes sacepums

Sastāvdaļas

  • 300 g rupjmaizes
  • 125 g cukura
  • 70 g sviests
  • 400 g rabarberu
  • 2 olas
  • ½ tējk. kanēlis
  • 200 g piena
  • Tauki - veidnes ieziešanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Nobriedušu klona rupjmaizes mīkstumu sarīvē uz sakņu rīves un izkarsē uz pannas ar sviestu, samaisa ar kanāli un pusi no cukura.
  2. Rabarberus notīra, sagriež ripiņās un iecukuro ar pusi no cukura.
  3. Ar taukiem ieziestā veidnē liek kārtām sarīvēto izkarsēto rupjmaizi un iecukurotas rabarberus.
  4. Virsējā kārta - rupjmaize.
  5. Olas ar pienu samaisa un pārlej ar kārtojumu.
  6. Virsū uzliek sviesta piciņas un cep karstā cepeškrāsnī apmēram 15 minūtes.
  7. Pasniedz ar siltu vai aukstu pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi