Sāļie krēmi uz maizītēm

Sastāvdaļas

  • Žāvētu, sautētu, vār'ītu vai ceptu cūkgaļu
  • Sīpoli
  • Pipari
  • Vārīta, cepta vai žāvēta putnu gaļa
  • Sviests, majonēze vai biezu krējumu saldo
  • Muskatrieksts
  • Kausēts siers
  • Sviests
  • Ciets siers
  • Sviests vai biezs krējums
  • Biezpiens
  • Krējums
  • Sāls
  • Ķimenes
  • Vārītas olas
  • Krējums
  • Sāls
  • Sinepes vai majonēze
  • Siļķe
  • Krējums
  • Ābols
  • Sīpols vai mārutki
  • Zivju konservi (eļļā, tomātu mērcē)
  • Vārītas olas
  • Zaļumi
  • Konservētas sēns
  • Sīpols
  • Krējumu
  • Vārītas olas
  • Tomātu pasta
  • Taukvielas
  • Sīpols
  • Biezs krējums vai sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Žāvētu, sautētu, vārītu vai ceptu sagatavotu cūkgaļu samaļ vai sīki sagriež, pieliek saceptus sīpolus, piparus.
  2. Ja gaļa liesa, pielej uzvārītu, pēc tam atdzesētu krējumu.
  3. Vārītu, ceptu vai žāvētu putnu gaļu samaļ, pievieno saputotu sviestu, majonēzi vai biezu saldo krējumu, rīvētu muskatriekstu.
  4. Kausēto sieru nedaudz apsilda un kopā ar sviestu saputo. ( 1:1).
  5. Cietu sieru sarīvē, iemaisa saputotā sviestā vai biezā krējumā.
  6. Biezpienu samaisa ar krējumu, pieliek sāli un ķimenes.
  7. Cieti novārītas olas sakapā, samaisa ar krējumu, sāli un sinepēm vai majonēzi.
  8. Siļķi sakapā, samaisa ar krējumu, rīvētu ābolu, sīpolu vai mārrutkiem.
  9. Zivju konservus ( eļļā, tomātu mērcē) sastrādā masā, pieliek vārītas sakapātas olas, zaļumus.
  10. Konservētas sēnes sietiņā notecina, tad sakapā vai samaļ kopā ar sīpolu, pieliek krējumu, cieti vārītas, sakapātas olas.
  11. Tomātu pastai pieliek sasmalcinātus taukvielās saceptus sīpolus, biezu krējumu vai saputotu svietsu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi