Ceptu ābolu sadēdiens

Sastāvdaļas

  • Āboli
  • Kanēlis
  • Medus
  • Putukrējums (biezs)
  • Svaigas vai kompota ogas

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem nogriež vāciņus, izdobj serdi, auglī ieber nedaudz kanēļa, iepilda medu, cep krāsnī mīkstus (jaraugās, lai neizšķīstu).
  2. Atdzesē, liek uz liela, lēzena šķīvja un pārklāj ar biezu putukrējuma kārtu, pārkaisa ar svaigām vai kompota ogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi