Āboli ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 600 g ābolu
  • 1 gl. rīsu
  • 2 gl. saldā krējuma
  • Vanilīns
  • 50 g sviesta
  • Pusgl. cukura
  • Cukura sīrups

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolu šķēlītes apvāra cukura sīrupā.
  2. Rīsus ber verdošā ūdenī, uzvāra, uz sieta notecina, liek katlā, uzlej krējumu, pieliek vanilīnu pēc garšas un sautē, līdz tie mīksti.
  3. Tad pieliek cukuru un svietu un visu izmaisa.
  4. Traukā liek kārtām rīsus ar ābolu šķēlītēm.
  5. P.S. Virs āboliem var likt dažādus cukurotus augļus vai ogas.
  6. Pasniedz ar pienu vai sīrupu, kurā vārījušies āboli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi