Auzu miltu ķīselis

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu miltu
  • ½ l ūdens
  • Sāls vai cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. No miltiem un ūdeni iejauc mīklu, atstāj siltumā ieskābēšanai.
  2. Tad uzvāra, pēc vajadzības pievienojot ūdeni.
  3. Ja ķīseli pasniedz siltu ar sviestu, tad vārīšanas laikā pievieno nedaudz sāls.
  4. Ja ķīseli pasniedz kā saldo ēdienu tad pievieno cukuru vai medu, pēc vārīšanas atdzesē.
  5. Pasniedz ar pienu.

Komentāri

kaspars augustans 2010. gada 25. marts 13:46
ir pa pirmo

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi