Trauslas, cietas vafeles

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta vai margarīna
  • 2 olas
  • 100 g cukura
  • 400 g miltu
  • tēj.k. vanilīna cukura
  • Piens

Pagatavošana

30 min.
  1. Traukā sakapā sviestu kopā ar cukuru, samaisa, lai vis butu vienā masā. Tad pievieno olas, samaisa, miltus un vanilīna cukuru, samaisa. Lej pienu tik daudz, kamēr mīkla plāno pankuku mīklas biezumā. Tad cep brūnu un ātri ritina.
  2. Ja velaties šokolādīgākas vafeles, pievienojiet daļu miltu vietā kakao pulveri. Var pildit vafeles ar varitu iebniezinato pienu - ņam tad bus.

Komentāri

AndroidMT 2014. gada 8. novembris 15:06
vēl neuztasīju bet ceru ka būs garšīgi
iļuks 2010. gada 13. novembris 13:17
ļoti gardi....es ņēmu pēc savas metodasbet tomērb tā pat
Antra 2010. gada 3. augusts 16:45
Man nekad nesanāk, cietas un brūnas vafeles. Esmu izmēģinājusi daudz receptes, bet vienmēr "vafeles" garšo pēc pankūkām. Man ir jauna vafeļpanna, bet vai tas ir tas iemesls, kāpēc nesanāk?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi