Sākums > Receptes > Brokastis

Pildītas tostermaizītes

2006. gada 6. maijs
Foto: mango
Pagatavošana
15 min
1. Attaisam tunci un ieliekam bļodiņā, var ar visu eļļu, pievienojam ne īpaši smalki sagrieztus tomātus, kā arī sasmalcinātu sīpolu. Tad pievienojam zaļumus un garšvielas, un visbeidzot visam pievienojam jēlas olas.
2. Visu kārtīgi samaisam, skatamies lai masa ir pietiekami saturīga, nu lai no tostermaizītēm nelīst ārā!
3. Pagatavoto masu liekam uz vienas tostermaizes virsū, ar otru "apsedzam" un lielajā tosterī iekšā!
4. (Maizītes labāk pacept un apbrūnināt tā pavairāk, jo tad oliņa ir pilnībā izcepusies un nav jāuztraucās par kādām slimībām!)
5. Var pasniegt kopā ar kādiem gurķīštomātu salātiem!
6. Labu apetīti!
Uz augšu