Auksts ābolu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 10 lieli āboli
  • Cukurs
  • 3 olas
  • 0.5 l vāroša piena

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem izdur serdi un liek stiprā cukura ūdenī vārīties, līdz tie mīksti.
  2. Tad ļauj atdzist un saliek veidnē, starp āboliem liekot recekli, kurā āboli vārījās.
  3. Sakuļ olas dzeltenumus, pievieno vārošu piena un karsē, kamēr sabiezē.
  4. Tad atdzesē, pieliek putās sakultas olu baltumus, lej pāri āboliem un liek krāsnī cepties.
  5. Tad noliek veidni aukstā vietā.
  6. Sniedz galdā bez mērces.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi