Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Auksts ābolu pudiņš

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 10 lieli āboli
  • Cukurs
  • 3 olas
  • 0.5 l vāroša piena
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Āboliem izdur serdi un liek stiprā cukura ūdenī vārīties, līdz tie mīksti.
  2. Tad ļauj atdzist un saliek veidnē, starp āboliem liekot recekli, kurā āboli vārījās.
  3. Sakuļ olas dzeltenumus, pievieno vārošu piena un karsē, kamēr sabiezē.
  4. Tad atdzesē, pieliek putās sakultas olu baltumus, lej pāri āboliem un liek krāsnī cepties.
  5. Tad noliek veidni aukstā vietā.
  6. Sniedz galdā bez mērces.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas