Šķelto zirņu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 400 g šķēlto zirņu
  • Kartupeļi
  • Olas
  • Sviests
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Iemērc šķeltos zirņus, nākamajā dienā tos sutina līdz tie izjūk.
  2. Tad pierīvē zirņiem novērītus kartupeļus, pieliek olu dzeltenumus, sviestu, sāli un sakultu olu baltumus.
  3. Liek labi izsmērštā veidnē, apsedz ar vāku un vāra ½ stundu ūdenī.
  4. Galdā pasniedz ar brūnētu sviestu, sīpolu mērci vai ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi