Kartupeļu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 800 g vārītu kartupeļu
  • 4 -5 olas
  • 0.5 gl. piens
  • Sviests
  • Milti
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaļ vārītus kartupeļus ar gaļas mašīnu.
  2. Tad sakuļ olu dzeltenumus ar pienu. Pieliek mazliet sviestu un miltus.
  3. Visu to piejauc samaltajiem kartupeļiem, pieliekot sakultus olu baltumus.
  4. Liek formā, pārkaisa ar rīvmaizi, pārliek ar sviesta piciņām, cep cepeškrāsnī gaiši dzeltenu.
  5. Pasniedz ar sīpolu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi