Cepti āboli ar olu krēmu

Sastāvdaļas

  • Ābolus
  • Upeņu ievārījuma
  • Krēmam
  • ½ l piena
  • 3 olu dzeltenumus
  • 1 tējk. sviesta
  • 3 ēd.k. cukura
  • 1 tējk. kartupeļu miltu
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Vairākus ābolus nomazgā un izņem serdes, to vietās aizpilda ar 1 tējk. upeņu ievārījuma.
  2. Pēc tam ābolus liek uz plāts, pārlaista ar ūdeni un cep vidēji siltā cepeškrāsnī.
  3. Kad āboli gatavi, tos pārlej ar olu krēmu, ko pagatavo šādi:
  4. pienu saputo ar olu dzeltenumiem, tiem pievieno iepriekš saputotu sviestu, cukuru un kartupeļu miltus, pieliek vanilinu.
  5. Krēma masu ielej siltumizturīgā traukā, kuru savukārt ievieto citā traukā ar aukstu ūdeni, ko karsē kamēr olu krēms sabiezē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi