Kartupeļu saldais ēdiens

Sastāvdaļas

  • Piens
  • Kartupeļi
  • Sāls
  • Cukurs
  • Milti

Pagatavošana

1 min.
  1. Vērdošā pienā ieber sīki sagrieztus kartupeļus, kas ātri izvārās.
  2. Gatavus sastampā, pievieno mazliet sāls, cukuru un tik daudz miltu, cik uzņem šķidrums.
  3. No šīs masas ar karoti atdala gabaliņus, ko vāra eļļā vai taukos gaiši brūnas.
  4. Gatavas ar putu karoti izņem, liek caurdurī, pēc tam saliek traukā.
  5. Pasniedz ar cukuru un kanēli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi