Dedzināta cukura krēms

Sastāvdaļas

  • 1 l piens
  • 3 ēd.k. cukura
  • 4 olas dzeltenumi
  • Salds krējums
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsē pienu līdz vārīšanai.
  2. Patstāvīgi maisot ar koka karoti, brūnina cukuru, līdz tas sāk kūpēt.
  3. Tad uzmanīgi pielej dažas karotes ūdens, pēc tam pienu.
  4. Tiklīdz cukurs izkusis, pieliek ar saldu krējumu sakultas olu dzeltenumus, naža galu sāls.
  5. Nepārtraukti maisot, karsē (vislabāk ūdens peldē), līdz masa sabiezē.
  6. Katls nedrīkst ilgi stāvēt uz uguns, lai piens nesaietu ziedos.
  7. Krēmu pasniedz ar sacepumiem, kūkās utt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi