Cukurotas jāņogas

Sastāvdaļas

  • Jāņogas
  • Cukura sīrups
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Jāņogu ķekarus nomazgā, iemērc cukura sīrupā, kuru savāra no glāzes ūdens un 400 g cukura.
  2. Ogas notecina caurdurī, pēc tam pārkaisa ar pūdercukuru un saulē (ne krāsnī) apžāvē.
  3. Tāpat var pagatavot ķiršus, pīlādžu ogu ķekarus, aronijas un ērkšķogas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi