Āboli ar medu un auzu pārslām

Sastāvdaļas

  • 150 g ābolu
  • 50 g medus
  • ¼ gl. ogu sulas
  • 35 g auzu pārslu
  • 15 g cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Auzu pārslas ar cukuru uz pannas karsē, līdz cukurs karamelizējās un pārslas ir apgrauzdētas.
  2. Ābolus rīvē skaidiņās, pievieno ogu sulua ar medu, auzu pārslām un izmaisa.
  3. Auzu pārslu vietā var ņemt nobriedušu rupjmaizi. To sarīvē un uz pannas sviestā apgrauzdē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi