Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Āboli ar medu un auzu pārslām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g ābolu
  • 50 g medus
  • ¼ gl. ogu sulas
  • 35 g auzu pārslu
  • 15 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Auzu pārslas ar cukuru uz pannas karsē, līdz cukurs karamelizējās un pārslas ir apgrauzdētas.
  2. Ābolus rīvē skaidiņās, pievieno ogu sulua ar medu, auzu pārslām un izmaisa.
  3. Auzu pārslu vietā var ņemt nobriedušu rupjmaizi. To sarīvē un uz pannas sviestā apgrauzdē.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas