Garneļu salāti diviem

Sastāvdaļas

  • Garneles (atkausētas)
  • Ķīnas kāposts vai svaigas salātlapas
  • Mazie tomātiņi (ķiršu)
  • Gurķis
  • Sarkanais sīpols (gaumes lieta)
  • 2 vārītas olas
  • Tūkstošsalas mērce (vēlams ne Latvijā ražotā)

Pagatavošana

1 min.
  1. Ņemam divus šķīvjus. Uz tiem saplucinam un izklājam pa visu šķīvi salātus, tad uz tiem beram virsū katram pusgurķi sagrieztu šķēlīšu ceturtdaļiņas, vairāku mazo tomātiņu pusītes (ja nav mazie tomātiņi, tad lielos sagriež aptuveni tādā lielumā kā gurķu gabaliņi), plānās šķēlītes sagriež sarkano sīpolu (ja negaršo sīpoli, var nelikt), gar katra šķīvja maliņu izkārto vārīto olu sagrieztu sešās daiviņās, visam pāri pārber garneles (daudzums - gaumes lieta) un īsi pirms pasniegšnas pārlej ar tūkstošsalas mērci.
  2. Garšīgi, viegli un pietiekoši sātīgi... der gan no rīta, gan vakarā...
  3. Var, protams, šādas porcijas sakārtot vairākos šķīvjos...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi