Sākums > Receptes > Salāti

Garneļu salāti diviem

2006. gada 2. maijs
Foto: Sandra L.
Pagatavošana
1 min
1. Ņemam divus šķīvjus. Uz tiem saplucinam un izklājam pa visu šķīvi salātus, tad uz tiem beram virsū katram pusgurķi sagrieztu šķēlīšu ceturtdaļiņas, vairāku mazo tomātiņu pusītes (ja nav mazie tomātiņi, tad lielos sagriež aptuveni tādā lielumā kā gurķu gabaliņi), plānās šķēlītes sagriež sarkano sīpolu (ja negaršo sīpoli, var nelikt), gar katra šķīvja maliņu izkārto vārīto olu sagrieztu sešās daiviņās, visam pāri pārber garneles (daudzums - gaumes lieta) un īsi pirms pasniegšnas pārlej ar tūkstošsalas mērci.
2. Garšīgi, viegli un pietiekoši sātīgi... der gan no rīta, gan vakarā...
3. Var, protams, šādas porcijas sakārtot vairākos šķīvjos...
Uz augšu