Makaronu un biezpiena sacepums

Sastāvdaļas

  • 40 g makaronu
  • 100 g biezpiena
  • 10 g sviesta vai margarīna
  • 20 g cukura
  • 1 ola
  • Sāls
  • 5 g rīvmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu vai margarīnu, cukuru un olas dzeltenumu saputo.
  2. Pievieno gaļas mašīnā samaltu biezpienu, sālsūdenī vārītus, atdzesētus makaronus, samaisa un iecilā saputotu olas baltumu.
  3. Liek ar sviestu ieziestā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē un cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes.
  4. Atdzesētu uzliek no veidnes uz lēzena trauka.
  5. pasniedz ar ogu vai augļu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi