"ķeizara rīsi."

Sastāvdaļas

  • 200 g rīsus
  • Piens
  • Citrona miziņa
  • ¼ l salda krējuma
  • Ananāsi

Pagatavošana

1 min.
  1. Pienā sutinātus rīsus atdzesē, pierīvē citrona miziņu, pieliek putās saputotu saldo krējumu, viegli izcilā.
  2. Tad traukos liek kārtu rīsus, kārtu smalki sagrieztu ananāsu, tad atkal rīsus un ananāsus utt.
  3. Uz pusstundu liek vēsā vietā lai sastingst.
  4. Pasniedz ar aprikožu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi