Āboli ar olu krēmu

Sastāvdaļas

  • 5 āboli
  • 2 ēd.k. cukura
  • 1 gl. ūdens
  • Krēmam
  • 2 olu dzeltenumi
  • ¾ gl. piena
  • 2 ēd.k. kviešu miltu
  • 3 ēd.k. cukura
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, izdur serdes, izsutina cukurūdenī mīkstus.
  2. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, pamazām jaucot ar vanilīnu uzvārītu pienu, labi sajauc, uzvāra. pārlej āboliem.
  3. Pasniedz aukstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi