-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Zivju kotletes ar biezpienu
Ar biezpiena piedevu var pagatavot arī gaļas kotletes, tikai biezpienu ņem ne vairāk kā trešo daļu no gaļas masas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
400 g baltās zivs filejas (pēc izvēles)
-
100-150 g biezpiena
-
50 g sakaltušas baltmaizes
-
30 g diļļu
-
1/2 glāze/s piena
-
1 ola
-
Sāls
-
Pipari
-
Milti
-
Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Zivs fileju kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, divas reizes maļ gaļas mašīnā vai sasmalcina virtuves kombainā.
-
Otro reizi maļ kopā ar biezpienu. Samaltajai masai pieliek olu, sāli, piparus, pielej atlikušo pienu un pamatīgi samaisa, līdz masa kļūst vijīga.
-
Sasmalcina dilles un iejauc zivju - biezpiena masā.
-
No pagatavotās masas veido kotletes, apviļā miltos un cep uz pannas sakarsētās taukvielās.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs