Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju kotletes ar biezpienu

Zivju kotletes ar biezpienu

FOTO: Depositphotos.com

Ar biezpiena piedevu var pagatavot arī gaļas kotletes, tikai biezpienu ņem ne vairāk kā trešo daļu no gaļas masas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g baltās zivs filejas (pēc izvēles)
  • 100-150 g biezpiena
  • 50 g sakaltušas baltmaizes
  • 30 g diļļu
  • 1/2 glāze/s piena
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Milti
  • Taukvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivs fileju kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, divas reizes maļ gaļas mašīnā vai sasmalcina virtuves kombainā.
  2. Otro reizi maļ kopā ar biezpienu. Samaltajai masai pieliek olu, sāli, piparus, pielej atlikušo pienu un pamatīgi samaisa, līdz masa kļūst vijīga.
  3. Sasmalcina dilles un iejauc zivju - biezpiena masā.
  4. No pagatavotās masas veido kotletes, apviļā miltos un cep uz pannas sakarsētās taukvielās.

    Labu apetīti!
    No pagatavotās masas veido kotletes, apviļā miltos un cep uz...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Seleriju un vistas filejas karbonādes

Seleriju un vistas filejas karbonādes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 29. septembris 11:47 29.09 11:47
Konkurss ⟩ Vai vari atbildēt uz visiem jautājumiem pareizi un saukt sevi par diženu sēņotāju?
Izpildi testu un laimē "Lielo Latvijas sēņu grāmatu"

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas