Zivju kotletes ar biezpienu

Zivju kotletes ar biezpienu
Foto: Depositphotos.com
Ar biezpiena piedevu var pagatavot arī gaļas kotletes, tikai biezpienu ņem ne vairāk kā trešo daļu no gaļas masas.

Sastāvdaļas

  • 400 g baltās zivs filejas (pēc izvēles)
  • 100-150 g biezpiena
  • 50 g sakaltušas baltmaizes
  • 30 g diļļu
  • 1/2 glāze/s piena
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Milti
  • Taukvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivs fileju kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi, divas reizes maļ gaļas mašīnā vai sasmalcina virtuves kombainā.
  2. Otro reizi maļ kopā ar biezpienu. Samaltajai masai pieliek olu, sāli, piparus, pielej atlikušo pienu un pamatīgi samaisa, līdz masa kļūst vijīga.
  3. Sasmalcina dilles un iejauc zivju - biezpiena masā.
  4. No pagatavotās masas veido kotletes, apviļā miltos un cep uz pannas sakarsētās taukvielās.

    Labu apetīti!
    No pagatavotās masas veido kotletes, apviļā miltos un cep uz...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi