Zaķa kotletes

Sastāvdaļas

  • Zaķa fileja
  • Citrona sula vai etiķis
  • Sāls
  • Saulespuķu eļļa
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Zaķa fileju sagriež šķēlītēs, ar āmuriņu izdauza.
  2. Pārslakā ar citronu sulu vai etiķi. Apsāla un sapiparo.
  3. Pārziež ar saulespuķu eļļu. Tā sagatavotās šķēlītes liek kaudzītē, lai pāris stundu ievelkās.
  4. Tad apvārta olā, rīvmaizē un no abām pusēm ātri aopcep ( var pasautēt zem vāka).
  5. Pasniedz ar krējuma mērci un sautētām saknēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi