Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sakņu klimpas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g dārzeņu ( svaigi kāposti, burkāns,konservētos zaļie zirnīši )
  • 200 g žāvēta speķa
  • 2 šķēles baltmaizes
  • 2 olas
  • ½ gl. piena
  • 200 g kviešu miltu
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Svaigus kāpostus, burkānus sarīvē uz sakņu rīves, speķi sagriež kubiņos, uz pannas karsē, līdz rodās tauki ( Speķi līdz brūnumam nesacept).
  2. Daļa izkausēto tauku sautē dārzeņus mīkstus, pievienojot pienu.
  3. Baltmaizi sagriež kubiņos, apcep atlikušajos taukos.
  4. Atdzesētajiem dārzeņiem pievieno zaļos zirnīšus ( konservētos), speķa gabaliņus, apcepto batlmaizi, olas, kviešu miltus, sāli, samaisa.
  5. Ar ēdamkaroti atdala klimpas un pasālītā ūdenī vāra 10 minūtes.
  6. Klimpas pasniedz ar krējuma mērci.
  7. P.S. speķa vietā var ņemt sviestu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas