Āboli glazūrā

Sastāvdaļas

  • 2 -3 āboli
  • 6 ēd. karotes cukura
  • Augu eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Pannu ietauko ar eļļu, ieber cukuru un karsē tik ilgi, līdz cukurs izkusīs un kļūs zeltaini brūns. Šajā cukurā ieliek 1 kārtu ābolu daiviņu un, kratot pannu, raugās, lai cukurs vienmērīgi pārsegtu ābolu daiviņas no visām pusēm.
  2. Lai daiviņas ātri atdzesētu un lai tās neliptu pie rokām, katru daiviņu atsevišķi jāielaiž aukstā vārītā ūdenī. Tūlīt pasniedz galdā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi