Omlete ar āboliem

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja lieluma āboli
  • 4 olas
  • 4 ēd. karotes miltu
  • 2 ēd. karotes cukura
  • 1 ēd. karote sviesta
  • 1 glāze piena
  • 1 ēd. karote (citronu) sīrupa
  • Vanilīns
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus, šķēlītēs sagrieztus ābolus nedaudz pasautē sviestā. Traukā sakuļ miltus ar olu, pievienojot vanilīnu, cukuru un sāli. Visu atšķaida ar pienu un sīrupu.
  2. Uz pannas izkausē nedaudz sviesta un uzlej uz tās daļu no olu maisījuma. Liek virsū ābolus un pārlej ar palikušo masu.
  3. Cep cepeškrāsnī apmēram pusstundu. Pasniedzot pārkaisa ar cukuru un ēd karstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi