Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Biskvīts ar putukrējumu 2

2006. gada 27. aprīlis
Foto: Sabine Kuna
Pagatavošana
1 min
1. Olas dzeltenumu no baltuma atdala, dzeltenumam pievieno divas trešdaļas cukura, citrona miziņu un puto, līdz cukurs izkusis. Olas baltumu puto, pusputotam pieliek cukuru un puto, līdz putas stingras.
2. Saputotam olu dzeltenumam pielej citronu sulu, pieliek miltus un katupeļu cieti, iecilā saputoto olas baltumu. Liek ar sviestu izziestā un ar rīvmazi izkaisītā veidnē un cep vidējā siltumā. Atdzisušu pārgriež uz pusēm un pa vidu ieliek putukrējumu, kas sajaukts ar zemenēm vai vieglu ievārījumu, otru pusi uzliek virsū. Visū kūku apziež ar putukrējumu un virspusi rotā ar zemenēm un citām ogām.
Uz augšu