Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biskvīts ar putukrējumu 2

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 olas
  • 200 g cukurs
  • 1 citrons
  • 100 g miltu
  • 80 g kartupeļu ciete
  • Putukrējums
  • Zemenes(vai viegls ievārījums) un kādas citas ogas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olas dzeltenumu no baltuma atdala, dzeltenumam pievieno divas trešdaļas cukura, citrona miziņu un puto, līdz cukurs izkusis. Olas baltumu puto, pusputotam pieliek cukuru un puto, līdz putas stingras.
  2. Saputotam olu dzeltenumam pielej citronu sulu, pieliek miltus un katupeļu cieti, iecilā saputoto olas baltumu. Liek ar sviestu izziestā un ar rīvmazi izkaisītā veidnē un cep vidējā siltumā. Atdzisušu pārgriež uz pusēm un pa vidu ieliek putukrējumu, kas sajaukts ar zemenēm vai vieglu ievārījumu, otru pusi uzliek virsū. Visū kūku apziež ar putukrējumu un virspusi rotā ar zemenēm un citām ogām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas