Zirletes

Sastāvdaļas

  • 200 g zirņu
  • 20 g sviesta vai margarīna
  • 30 g sīpolu
  • 1 ola
  • 50 g kviešu miltu
  • 30 g skāba krējuma
  • 20 g rīvmaizes
  • 40 g svieta pārliešanai
  • Taukvielas cepšanai
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Ziemassvētkos un jaunajā gadā var izkonkurēt zirņu pikas.
  2. Izvārītus zirņus divreiz izmaļ gaļas mašīnā, pieliek apceptus sīpolus, olu, miltus, skābo krējumu, sāli un samaisa visu.
  3. Veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep.
  4. Pasniedz ar kausētu sviestu vai dārzeņu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi