Sakņu kotletītes

Sastāvdaļas

  • Selerijas
  • Burkāni
  • Kāļi
  • Kartupeļi
  • Sīpols
  • Olu rīvmaize
  • Sāls
  • Milti
  • Taukvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Novāra sālsūdenī dažādas saknes: selerijas, burkānus, kāļus, kartupeļus.
  2. Ļauj atdzist.
  3. Pēc tam izmaļ caur gaļas mašīnu.
  4. Pieliek saceptus sīpolus, olas, rīvmaizi, sāli pēc vajadzības un miltus.
  5. No masas izveido kotletītes, kuras cep gaiši dzeltenas.
  6. Pasniedz ar brūkleņu ievārījuma jeb ķirbju salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi