Tefteļi ar aprikozēm

Sastāvdaļas

  • 500 g maltās cūkgaļas
  • Sīpols viens
  • 1 ēdamk. rīsu
  • 2 olas
  • 2 ēdamk. olīveļļas
  • 4 ēdamk. miltu
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 150 žāvētu aprikožu
  • 300 ml vistas buljona
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Malto gaļu sajauc ar sīki sakapātu sīpolu,ar pusgataviem rīsiem, olām, 1 ēdamk. olīveļļas, sāli pipariem.
  2. No masas viedo bumbiņas, panējam miltos,un cepj 5 min. eļļā.
  3. Aprikozes ieliek karstā ūdenī,līdz kļust mīksta,sasmalcina blenderī, ar ķiplokiem,atlikušo olīveļļu, pievien buljonu,pārlej pāri tefteļiem, un sautējam uz mazas uguns minūtes 15.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi