Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni "gribas vēl" gaļiņa

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 pudele alus
  • 4 citroni
  • 250 gr medus
  • 1 liels ķiploks
  • 2 lieli sīpoli
  • Burciņa adžikas
  • Sāls pēc garšas
  • Var pielikt arī ķimenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Var marinēt gan vistu, gan cūkgaļu...
  2. Visas sastāvdaļas jaucam vienā traukā: ielejam pudeli alus; no citroniem izspiestu sulu; sagrieztus sīpolus; caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus; adžiku; sāli pēc garšas; samaltas vai veselas ķimenes; uzkarsētu medu (uzkarsētu vieglāk iejaukt marinādē). Visu labi samaisa un nogaršo vai kaut kas netrūkst. Pikantumu dod adžika, taču, ja liekas par maz asumiņa var piebērt arī smalkos piparus.
  3. Pievieno gaļu un ļauj diennakti ievilkties. Un tad jau uz uguns! Siekalas saskrēja mutē vien rakstot šo... ;)

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas