Sākums > Receptes > Pamatēdieni

"gribas vēl" gaļiņa

2006. gada 25. aprīlis
Foto: edg@rs
Pagatavošana
1 min
1. Var marinēt gan vistu, gan cūkgaļu...
2. Visas sastāvdaļas jaucam vienā traukā: ielejam pudeli alus; no citroniem izspiestu sulu; sagrieztus sīpolus; caur ķiploku spiedi izspiestus ķiplokus; adžiku; sāli pēc garšas; samaltas vai veselas ķimenes; uzkarsētu medu (uzkarsētu vieglāk iejaukt marinādē). Visu labi samaisa un nogaršo vai kaut kas netrūkst. Pikantumu dod adžika, taču, ja liekas par maz asumiņa var piebērt arī smalkos piparus.
3. Pievieno gaļu un ļauj diennakti ievilkties. Un tad jau uz uguns! Siekalas saskrēja mutē vien rakstot šo... ;)
Uz augšu