Sākums > Receptes > Deserti

Nektarīni ar marcipānu un marsapone

2005. gada 20. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Nektarīnu vai persiku pārgriež uz pusēm un ar pirkstiem uzmanīgi izņem kauliņu. Marcipānu sagriež astoņās daļās un pa vienam gabalam iespiež katra nektarīna vai persika kauliņa dobumā Ar karoti virs marcipāna uzliek MARSAPONE. Pārkaisa ar sadrupinātiem mandeļu cepumiem. Augļa pusītes liek uz karsta grila un cep 3-5 minūtes, līdz tās karstas un MARSAPONE sāk kust. PADOMS. Gatavojot saldēdienu pēc šīs receptes, var izmantot gan persikus, gan nektarīnus. Ja kauliņš viegli nenāk ārā, tam apkārt apgriež ar asu nazīti.
Uz augšu