Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g kausēts margarīns
  • 200 g sadrupinātu cepumu var arī auzu pārslu
  • Pildījums
  • 2 apelsīni
  • 250 g biezpiena
  • 100 g cukura
  • 0.5 tēj. vaniļas cukura
  • 1 paciņa želatīna
  • 50 g apelsīnu sulas
  • 200 g saldā krējuma
  • Rotāšanai
  • 1 -2 apelsīni plānās šķēlītētēs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagatavo pamatu.Kausētu margarīnu samaisa ar sadrupinātiem cepumiem un ieklāj formā ar noņemamu apakšu,apmērm 25cm. diametrā.Iliek ledusskapī.
  2. Pildījums.Bizpinā iemaisa apelsīnu kubikus un cukuru,vanilīnu.Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī un izšķīdina nelielā daudzumā karstas apelsīnu sulas.Maisījumu atdzesē,tad to pievieno biezpienam.Saldo krējumu saputo un uzmanīgi iecilā pildījuma masā.
  3. Tortes sagatavošana.
  4. Pildījumu uzliek uz tortes pamata un liek ledusskapī uz nakti.Pirms pasniegšanas torti izņem no formas un rotā ar apelsīnu šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas