Apelsīnu torte

Sastāvdaļas

  • 50 g kausēts margarīns
  • 200 g sadrupinātu cepumu var arī auzu pārslu
  • Pildījums
  • 2 apelsīni
  • 250 g biezpiena
  • 100 g cukura
  • 0.5 tēj. vaniļas cukura
  • 1 paciņa želatīna
  • 50 g apelsīnu sulas
  • 200 g saldā krējuma
  • Rotāšanai
  • 1 -2 apelsīni plānās šķēlītētēs

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagatavo pamatu.Kausētu margarīnu samaisa ar sadrupinātiem cepumiem un ieklāj formā ar noņemamu apakšu,apmērm 25cm. diametrā.Iliek ledusskapī.
  2. Pildījums.Bizpinā iemaisa apelsīnu kubikus un cukuru,vanilīnu.Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī un izšķīdina nelielā daudzumā karstas apelsīnu sulas.Maisījumu atdzesē,tad to pievieno biezpienam.Saldo krējumu saputo un uzmanīgi iecilā pildījuma masā.
  3. Tortes sagatavošana.
  4. Pildījumu uzliek uz tortes pamata un liek ledusskapī uz nakti.Pirms pasniegšanas torti izņem no formas un rotā ar apelsīnu šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi