Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sacepums"improvizācija par ķīnas tēmu"

2006. gada 20. aprīlis
Foto: Karīna Ozoliņa
Pagatavošana
1 min
1. Cepešpannā ieber vienu iepakojumu frī kartupeļus,izlīdzina,lai izveidojas kārta;
2. Pārkaisa ar mazliet sāls un šķipsniņu "Piecu piparu maisījuma";
3. 2 vistu filejas sagriež strēmelēs visā to garumā un kārto virs kartupeļiem;
4. Pārkaisa ar maliet sāls un šķipsniņu "Ķīnas piecu garšvielu maisījuma;
5. Tālāk uzber iepakojumu saldētu dārzeņu zupas ar šampinjoniem,izlīdzina;
6. Pārkaisa ar "Ķīnas piecu garšvielu maisījumu" un mazliet sāls;
7. Atkal ber iepakojumu frī kartupeļus,izlīdzina;
8. Pārkaisa ar šķipsniņu "Piecu piparu maisījuma" un nelielu šķipsniņu sāls;
9. Atlikušās 2 vistu filejas tāpat kā iepriekš sastrēmeļo un izkārto virs kartupeļiem;
10. Atkal pārkaisa ar "Ķīnas piecu garšvielu maisījumu" un šķipsniņu sāls;
11. Šoreiz ber iepakojumu saldētu dārzeņu "Lečo",izlīdzina un tagad pārlej ar nelielu daudzumu eļļas;
12. Iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī,kas noregulēta uz max karstumu, vidējā plauktā liek cepešpannu ar kārtojumu,cep apmēram 20 min. (tikmēr, kamēr no pannas izcelts vistas filejas gabaliņš liekas izcepies);
13. Pēc tam cepešpannu izņem un sacepumu pārlej ar iepriekš ar pienu sakultām olām(ja pārberot kārtas ar sāli,sāls šķipsniņas bijušas mazas,tad var pievienot sāli arī olām,bet ja krietnākas,tad var arī nelikt,jo labāk būtu ja šis ēdiens būtu mazliet mazāk sālīts,nekā mēs pieraduši ēst,jo pirmo vijoli šeit spēlē garšvielas);
14. Liek atpakaļ cepeškrāsnī,noregulē vidēju karstumu un cep ,kamēr olas sarecējušas;
15. Izslēdz cepeškrāsni un atstāj vēl uz 10 minūtēm ievilkties;
16. Sēžas pie uzklāta galda un gardu muti notiesā:)))
17. PIEZĪME:visādi tur kečupi un majonēzes var šo ēdienu tikai sabojāt!!!
Uz augšu