Lieldienu sēnes

Sastāvdaļas

  • Divas vārītas olas
  • Liels tomāts
  • Majonēze
  • Dilles, loki
  • Biezpiens

Pagatavošana

15 min.
  1. Tomātu pārgriež uz pusēm, un izņem mīkstumu. Biezpienu sajauc ar sakapātām dillēm un lokiem. Biezpiena masu iepilda tomātu pusītēs. Olām nogriež apakšu. Olas noliek un šķīvja un virsū uzliek pildītās tomātu pusītes. Dekorē tomātu pusītes ar majonēzes punktiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi