Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
Z
ZORRO
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
sietā vissidealak, un Aija atvaino želantīns sabojā visu garšu ,ja pashu pareizi pagatavo tai nevajag želantīnu, un ja labi sakulta un izskarsēta massa sabiezē pati
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dūda
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ja tecina sietā ar slogu, tad pasha neveidojas drupana, bet ir ērti sagriežama...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
A
Aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es gan neko nekarsēju, vienmēr masai lieku klāt želantīnu un nenotecinu.Sanāk ļoti garšīga un nevis drupataina,bet glīti sagriežama.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes