Ātrais ābolu rausis

Sastāvdaļas

  • 4 -5 saldskābi āboli
  • 3 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze cukura
  • Nedaudz sviesta

Pagatavošana

60 min.
  1. Kūkas formu iesmērē ar sviestu, kārto tajā šķēlītes sagrieztus ābolus. Pārlej ar masu, kuru iegūst, saputojot olas ar cukuru un iemaisot miltus. Cep cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes, līdz rausis iegūst dzelteni brūnu krāsu. Pēc vēlēšanās un gaumes masā var iemaisīt izmērcētas rozīnes, žāvētus persikus un plūmes. Gatavu rausi liek uz šķīvja ar āboliem uz augšu un pārlej to ar skābo krējumu, kas saputots ar cukuru. Labu apetīti!!!

Komentāri

Sisia 2012. gada 13. septembris 17:21
Tiešām ātri, garšīgi un vienkārši, bet ņemot norādītās proporcijas, rausis sanāk diezgan plāns!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi