Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrais ābolu rausis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 -5 saldskābi āboli
  • 3 olas
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze cukura
  • Nedaudz sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kūkas formu iesmērē ar sviestu, kārto tajā šķēlītes sagrieztus ābolus. Pārlej ar masu, kuru iegūst, saputojot olas ar cukuru un iemaisot miltus. Cep cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes, līdz rausis iegūst dzelteni brūnu krāsu. Pēc vēlēšanās un gaumes masā var iemaisīt izmērcētas rozīnes, žāvētus persikus un plūmes. Gatavu rausi liek uz šķīvja ar āboliem uz augšu un pārlej to ar skābo krējumu, kas saputots ar cukuru. Labu apetīti!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas