"sokolādes desa"

Sastāvdaļas

  • 600 g "Selgas" cepumi
  • 200 g sviesta
  • 200 g iebiezināta piena ar kakao

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviesta paciņu izliek istabas temperatūra,lai tas būtu mīksts.
  2. "Selgas" cepumus salauž mazos gabaliņos (var arī ietīt kādā plānā dvielītī un ar gaļas āmuriņu sadauzīt cepumus), bet vajag iegaumēt, ka tie nedrīkst būt sasmalcināti kā rivmaize.
  3. Sasmalcinātos cepumus liek lielā bļodā, pievieno sviestu un iebiezinato pienu ar kakao. Tagad viasu rūpigi samīca (ar rokam). Masai jabūt visai samaisītai kopā.
  4. Tad saliek uz follija tādas kā desiņas un satin follijā.
  5. Ieliek ledusskapī, vislabāk uz diennakti.

Komentāri

diana logina madona 2016. gada 11. augusts 13:10
guga gaga

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi