Sākums > Receptes > Deserti

"sokolādes desa"

2006. gada 18. aprīlis
Foto: Ieva Tautere
Pagatavošana
1 min
1. Sviesta paciņu izliek istabas temperatūra,lai tas būtu mīksts.
2. "Selgas" cepumus salauž mazos gabaliņos (var arī ietīt kādā plānā dvielītī un ar gaļas āmuriņu sadauzīt cepumus), bet vajag iegaumēt, ka tie nedrīkst būt sasmalcināti kā rivmaize.
3. Sasmalcinātos cepumus liek lielā bļodā, pievieno sviestu un iebiezinato pienu ar kakao. Tagad viasu rūpigi samīca (ar rokam). Masai jabūt visai samaisītai kopā.
4. Tad saliek uz follija tādas kā desiņas un satin follijā.
5. Ieliek ledusskapī, vislabāk uz diennakti.
Uz augšu