Sākums > Receptes > Uzkodas

Zivs šašliks ar salātiem un garneļu mērci

2006. gada 15. aprīlis
Foto: Sindija Kaija
Pagatavošana
30 min
1. Svaigās zivis sagriež mazos kubiņos,uzdur uz koka iesmiņiem.,apkaisa ar garšvielām,cep uz grila vai mikroviļņu krāsnī,līdz gatavi.
2. Pa to laiku uz karstas pannas viegli apcep garneles-ne ilgāk kā 3 minūtes.Tad tās ievieto katliņā ar vārošu ūdeni un vāra vēl 3 minūtes.Pievieno garšvielas,maisot,pievieno saldo krējumu un iemaisa miltus,noņem no uguns.ielej smukāmērces trauciņā.
3. Salātu lapas izkārto uz paliela šķīvja apklājot apmēram 23 šķīvja.Vienā pusē uz šķīvja kārto zivju iesmiņus,blakus - daiviņās sagrieztus dārzeņus,redīsus veselus,tiem blakus-krējuma trauciņu.Izrotā ar citrona šķēlītēm,kuras vēlāk uzspiež uz zivju iesmiņiem.
4. labu apetīti!
Uz augšu