1. Svaigās zivis sagriež mazos kubiņos,uzdur uz koka iesmiņiem.,apkaisa ar garšvielām,cep uz grila vai mikroviļņu krāsnī,līdz gatavi.
2. Pa to laiku uz karstas pannas viegli apcep garneles-ne ilgāk kā 3 minūtes.Tad tās ievieto katliņā ar vārošu ūdeni un vāra vēl 3 minūtes.Pievieno garšvielas,maisot,pievieno saldo krējumu un iemaisa miltus,noņem no uguns.ielej smukāmērces trauciņā.
3. Salātu lapas izkārto uz paliela šķīvja apklājot apmēram 23 šķīvja.Vienā pusē uz šķīvja kārto zivju iesmiņus,blakus - daiviņās sagrieztus dārzeņus,redīsus veselus,tiem blakus-krējuma trauciņu.Izrotā ar citrona šķēlītēm,kuras vēlāk uzspiež uz zivju iesmiņiem.