Risa la mande

Sastāvdaļas

  • 125 g biezputru rīsi
  • 1 l piens
  • 2 vaniļstangas
  • 125 g sasmalcinātas mandeles
  • 6 ēd.k. cukura
  • 400 g saldā krējuma

Pagatavošana

40 min.
  1. Vāra rīsu putru ar vaniļas standziņām 40 min.uz lēnas uguns, zem vāka. Izņem vaniļas stangas un atdzesē putru aukstu.
  2. Tad putrā iemaisa cukuru un mandeles.
  3. Sakuļ putukrējumu(bez cukura) un iemaisa putrā.
  4. Servē ar ķiršu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi